Inleefreis Zambia

Jeugddienst Don Bosco_Zambia inleefreis_01

Tijdens deze inleefreis trek je samen met een tiental jongeren en begeleiders naar Zambia voor een complete­ onderdompeling in de Afrikaanse cultuur.
Zambia, een prachtig land met schitterende­ natuur, hartelijke mensen­ en een mooie cultuur. Net van deze schoonheid willen we jou laten meegenieten.

In de stad of dorp waar je naartoe trekt, draag je een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Je helpt mee aan de renovatie en het schilderen van een school, de bouw van een community hall of…  Zelfs een huisje opknappen van een lokale familie­ behoort tot de mogelijkheden.­ Verder is er natuurlijk de tijd om met de kinderen te spelen op het speelplein, mee te helpen op een lokale boerderij, naar de markt te gaan, de prachtige fauna en flora te ontdekken­ en veel interessante mensen­ en jongeren te ontmoeten. Een heel gevarieerd programma dus.
Door nauw met de plaatselijke bevolking­ samen te leven, eten en werken, leer je de Zambiaanse cultuur op een aangename manier kennen. Je bouwt vriendschappen op en beleeft momenten waar je de rest van je leven met veel vreugde aan zal terugdenken. Je wordt er helemaal geïnspireerd door de Afrikaanse manier van leven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: