Brazilië 2013

JMJ_portugues_espanhol_frances_07022012213941Hopelijk gaat alles goed en kan je hier op de voet onze avonturen volgen. Misschien zullen we er niet in slagen om elke dag online te gaan, vreest niet, we doen ons best, maar… we willen ook nog iets te vertellen hebben als we terug thuiskomen.

WYD 2013 kaart verplaatsingenU vroeg zich af: ‘Waar gaan ze naar toe?‘ We gaan naar Brazilië. We vertrekken op 3 juli in de late voormiddag en reizen tegen de klok in om ’s anderendaags op 4 juli aan te komen in Cuiabà, drie vliegtuigen later. Daarna gaan we met de auto of de bus eerst op bezoek bij de Xavantes en de Bororo Indianen om ten slotte aan te komen in Guiratinga.

Guiratinga is de eerste halte van ons project. In een huis van de zusters van Don Bosco gaan we ons beste beentje voorzetten. Sport en spel organiseren, les geven,… U leest het allemaal in onze avonturen.

Tegen 20 juli vertrekken we terug richting Rio. De tweede halte van ons project. Daar zullen we deelnemen aan de Wereldjongerendagen. De grootste jongerenontmoeting van de hele wereld. Enkele miljoenen jongeren komen er samen. Vanuit Vlaanderen zullen er in totaal een 300-tal jongeren zijn. Sommigen van hen met een georganiseerde reis, anderen in kleine groepjes. Of zoals wij, eerst een project doen met Vides en daarna aansluiten bij de vrienden van IJD.

Meer info over het project kan je hier vinden. Gewoon klikken en je kan de info lezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: