Yhdeksäs kuukausi

3 07 2019

Helloo,

Hier een ander blogbericht 😉 Maand 9 zit er al op en eindelijk hebben we ook wat zomer, genieten van dat zonnetje!🌞

Dit was de maand van de zomerkampen, 2 weken op 2 verschillende kampen met de jongeren van de jeugddienst. Vermoeiend, maar zo fijn. Een heel andere atmosfeer dan in de jeugdhuizen… Ook een heel mooie locatie naast het Rusutjärvi meer 🌊🌳

Hier zijn verder nog wat andere projecten op het werk, het is  zeker fijn om aan die creatieve kant te werken & mezelf uit te dagen. Zo heb ik leren naaien en leren werken met hout.  Vanuit een houten blok, enkele houten lepels toveren. Neemt zoveel meer tijd in beslag dan verwacht, heb hierdoor veel meer appreciatie gekregen voor handgemaakt werk!

Heb ook al erg genoten van de Finse natuur, alles is zo groen geworden in de lente 😍 In Espoo, 20 minuutjes van Helsinki bevindt zich het Nuuksio National Park. Je kan er even ontsnappen aan de drukte van de hoofdstad en genieten van het typisch Finse landschap met prachtige meren, bossen & rotsen. Ook de vele eilandjes van Helsinki zijn helemaal groen geworden 🌳 Hier enkele foto’s:

Het hoogtepunt van de maand was zeker het bezoekje van mijn zussen & tantes 😍 Heb er zo van genoten, we hadden ook echt geluk met het weer! Heb ze rond gegidst in Helsinki & de eilandjes (ben er al zo vaak geweest, dat ik ze ondertussen door en door ken 😉).

Zo dit was het weer! Laat die volgende maand maar komen 🌺🌺🌺


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: