We never forget the time of our lives 

18 12 2015

Een maand naar Afrika…Als je het zo zegt klinkt het zo onbeduidend. Toch heeft deze reis veel voor ons betekend.

Het had bijvoorbeeld niet veel gescheeld of we waren bij wijze van spreken maar met vijf terug gekeerd in plaats van zes. Voor Nore was/is Afrika haar tweede thuis. En als ik ze bezig zag tussen de locale bevolking dan snap waarom.

Wanneer ik nu terug in België afspreek met Anse dan proberen we Afrikaanse pap te maken (iets wat haar veel beter lukt dan mij!) En hebben we het over iedereen wie we in Zuid-Afrika hebben leren kennen.

Karlijn kom ik tegen wanneer zij aan het afwassen is op de eetdagen waar ze tot voor kort helemaal geen binding mee had…”wat is jeugddienst don Bosco nu eigenlijk?”

Yonathan die heb ik zien openbloeien. Van ik-spreek-niet-graag voor een groep tot ik ben de grootste entertainer van de hoop. Awesome danspassen heeft die jongen!

En dan is er Joeri nog…hem heb ik daar op een heel andere manier leren kennen. Letterlijke de grootste  verrassing van de reis heb ik samen met hem meegemaakt. Ik denk dat we terecht kunnen zeggen dat deze reis onze levens werkelijk veranderd heeft.
Het leuke aan deze reis is dat het voor ons niet gestopt is na dit hele avontuur. We zijn vrienden geworden voor het leven. En waar de andere ook mag zitten in de toekomst, we zullen elkaar blijven horen!

Maar lieve mensen, zonder jullie hulp hadden wij daar in het verre Zuid-Afrika nooit iets kunnen betekenen. Bedankt voor jullie steun zowel de financiële als de morele. Bedankt aan onze ouders dat we mochten gaan. bedankt aan jeugddienst Don Bosco die dit mogelijk heeft gemaakt. Bedankt aan diegene die erbij waren!

So this was it!! Dikke knuf! Mirte

 

 

Advertenties

Acties

Informatie

One response

31 12 2015
Claire-Eline

Mooi, Mirte! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: