Aan alle mooie liedjes komt een einde 

29 07 2015

en zou ook aan ons verblijf in Lesotho! Vandaag is het namelijk de laatste dag op het oratory! De laatste keer dat we de ons ondertussen vertrouwde gezichten gaan zien! De vele gezichten die zelfs na 3 weken enthousiast “sister,sister!” Roepen als ze ons zien.

Doorheen de afgelopen weken hebben we ze geleerd hoe ze macramé armbandjes kunnen maken, wat te doen met zoutdeeg (dit hebben geïntroduceerd nadat we merkten dat klei in de monden verdween). Ook hiervoor wil ik onze sponsors bedanken want door jullie steun hebben wij nu materiaal kunnen aankopen zodat ze deze dingenook in de toekomst nog kunnen doen! Verder waren er niets dan blije, verwonderde gezichten te zien toen we de afgelopen afkwamen met frisbees en houten tennispaletten, de parachute en vandaag uiteindelijk de slackline (een koorddanstouw)! Een dikke merci aan jullie allemaal!! Ik denk dat ze ons hier niet snel zullen vergeten!

Wat nog belangrijker is…is dat wij deze weken hier afsluiten met het gevoel dat we hier een geweldig stel vrienden bij hebben (zowel Belgische als Afrikaanse) en dat we momenten beleeft hebben die we nooit zullen vergeten! Zoals die keer dat we de missen hebben bijgewoond die werd voorgeleid door de bisschop en meer dan 4 uur duurde (ik zelf heb maar de helft meegemaakt omdat ik ziek werd in de grote mensenmassa…maar Nore is die enige die wel heeft volgehouden en vanaf nu mis-expert is geworden.)

Nog een kleine week en dan staan we al weer terug op Belgische bodem maar voor het zover is….gaan wij eerst nog wat meer van het land verkennen! Iets wat we deze morgen al gedaan hebben door de natuurlijke grens over te steken via de rivier zodat we een berg in zuid-Afrika konden beklimmen om zou van het uitzicht te kunnen genieten op ons stadje! Heerlijk genieten en adembenemend was dat!

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: