Waarom naar mama luisteren toch niet zo’n slecht idee was! 

18 07 2015

Lieve mama, je leest het goed…bedankt voor de goede raad! En vooral het geduld dat je gehad hebt om mij te overtuigen dat jij echt over belangrijke info beschikt. Ik ben zeer blij met de warme broeken, en dikke truien die je me bijna verplicht hebt doen meenemen. Als ze het hier in Lesotho hebben over winterweer dan is dat blijkbaar exact hetzelfde als het Belgische winterweer! Het is hier met momenten echt rillen van de kou. Vooral omdat verwarming iets is dat ze hier niet 

De hartverwarmendheid die de mensen hier  aan de dag leggen is immens. Het gemak waarmee ze je op sleeptouw nemen als je een wandeling wilt maken of wanneer je pap ( een Afrikaanse specialiteit) wilt leren maken is geweldig. En niet alleen de leiders van het speelplein ontvangen ons hier met open armen maar ook de kinderen. Elk mogelijk moment springen ze je in de armen of rond de nek. Veel Engels kunnen ze niet maar het woord picture verstaan ze allemaal. (Foto’s volgen nog!!! Beloofd) 

Winterse groeten, Mirte 

Ps. Mama nu mag je stoppen met lezen… De manier om het hier warm te krijgen is door het afval te verbranden of door naast de haardvuurden te gaan staan als ze hier het gras afdoen. Zeker wanneer ze dit aan het doen zijn aan weerskanten van de enige smalle weg die naar het speelplein leidt.  

 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: